En ny sorts fiskeresa

Att åka på en fiskeresa är ett givet roligt nöje för den som är fiskeintresserad, och varje år så anordnas det en hel del resor med fiske som syfte, privat såväl som av en arrangör. Men det är sällan som det anordnas några spännande resor för fiske, förutom själva spänningen runt fisket, annars så brukar det gå till rätt så traditionella ställen, som till exempel den här man skriver om på hallandsposten.se:

I lä för snålblåsten och duggregnet har Steen Knudsen dukat upp lunch i stugan nere på Gröningen. Skaldjur, dansk ost, öl och snaps. Nu väntar han bara på att de andra ska slita sig från fisket och sätta sig till bords. För tionde året i rad har Steen fyllt en buss med 50 fiskeintresserade danskar och styrt mot Laholm där gänget inkvarterar sig på vandrarhemmet. Ungefär en tredjedel av deltagarna har varit med varje år, resten byts ut från gång till gång. (Läs resten av artikeln här).

Men att begränsa sig vid destinationer som ligger rätt så nära hemmet är absolut inget som man behöver göra, tvärt om! Numer har många fiskare insett att det är mycket roligare att åka ut i världen och upptäcka nya platser såväl som nya sorters fiskar. Är du en av dem? Då är ett tips att klicka in sig på Travelpartner och boka en billig resa, precis dit som man vill. Ett tips är dock först att kolla upp lite vart det finns goda möjligheter till att fånga fina fiskar, så att man inte blir besviken när man väl är på plats med sitt spö.